Gemeenten stimuleren isolatie en energiebesparing met de RREW

Vanaf maandag 16 november kan de RREW uitkering aangevraagd worden. Dit is het vervolg op de populaire RRE-regeling waarmee gemeenten inwoners kunnen stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen in hun woning. Ook gemeenten die al gebruik maken van de RRE, kunnen zich aanmelden voor de RREW en ontvangen maximaal € 100 per huishouden. Hiermee kunnen o.a. energiebesparende producten worden gekocht, of kan advies worden gegeven over hoe men het beste energie kan besparen; bijvoorbeeld door het geven van isolatieadvies. Sobolt’s HeatPuls oplossing past dan ook perfect binnen deze regeling.

Waarom? Een warmtebeeld spreekt tot de verbeelding. In één oogopslag ziet een bewoner wat er mis is met de woning. Daarom zetten warmtebeelden mensen sneller aan tot het nemen van energiebesparende maatregelen dan een standaard energieadvies. Zeker wanneer het warmtebeeld gecombineerd wordt met een persoonlijk isolatieadvies met concrete vervolgstappen.

HeatPuls heeft een bijzonder aanbod voor gemeenten, gebaseerd op de nieuwe RREW-regeling. Voor meer informatie kijk je op www.heatpuls.nl/rrew .

Reacties zijn gesloten.