Zie meer met Sentinel-2!

Van bossen tot infrastructuur, de beschikbaarheid van EO data heeft het inzicht in deze domeinen verbeterd met nieuwe perspectieven. Doordat EO data een steeds groter deel van het dagelijks leven gaat spelen wordt de behoefte naar steeds betere data groter.

Bij Sobolt hebben we hier directe ervaring mee. Onze oplossingen zijn vaak afhankelijk van remote sensing data. Sentinel-2 en luchtfoto’s zijn een integraal onderdeel voor onze experts. Wat als je data net iets meer zou kunnen laten zien? Kunnen we de natuur dan meer accuraat monitoren? Wil je object detectie verbeteren om smart digital farming te bekrachtigen?

Onze nieuwe oplossing laat ons ons meer zien, met Sentinel-2. Alles in een: in1 toont je aan de hand van deep learning wat eerst verborgen was in observatiedata van de aarde. Met kunstmatige data verbetering algoritmes krijgt je Sentinel-2 data een super hoge resolutie. Hoe zou jij baat hebben van scherpere EO data? Er nog maar een paar plaatsen vrij voor de free trial op in1.ai! Hou je vast, er gaan snel grote dingen gebeuren 😉

Reacties zijn gesloten.