De Industry Space Days 2020 gaan bijna van start

Industry Space Days 2020? Sobolt is weer van de partij! De allereerste online editie van dit mega event wordt gehouden op 16-17 september. Dit unieke evenement, georganiseerd door het Europees Ruimtevaartagentschap (ESA), maakt het mogelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen in de ruimtevaartsector om samen te komen door middel van interessante conferenties, het bijwonen van workshops en het demonstreren van hun technologieën.

We zijn erg enthousiast om weer deel te nemen aan dit evenement! We zullen zelfs 25 verschillende bedrijven uit de ruimtevaartindustrie ontmoeten voor een energieke uitwisseling van ambities en ideeën. De perfecte gelegenheid voor jou om te ontdekken welke nieuwste technologie we ontwikkelen met in1.ai 

Zien wij jou bij ISD? Wij kijken er naar uit!

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.