Gemeenten voorkomen energieverlies met HeatPuls & RRE

Eind 2019 heeft de Nederlandse overheid een nieuwe regeling geïntroduceerd, de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Deze specifieke uitkering voor gemeenten is bedoeld om huiseigenaren te helpen energie te besparen. Met ondersteuning van de RRE zijn gemeenten dit jaar verschillende projecten gestart om huiseigenaren te stimuleren tot het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis, zoals het plaatsen van tochtstrips of het vervangen van lampen voor LED-lampen. De RRE-regeling kan door gemeenten gebruikt worden om huiseigenaren advies te geven over het isoleren van de eigen woning. De warmtefoto’s en analyses met HeatPuls isolatierapporten hebben een zeer brede impact!

Heeft jouw gemeente de RRE-projecten nog niet (helemaal) geïmplementeerd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vanwege Corona mogen RRE-plannen deels worden gewijzigd en HeatPuls past dikwijls erg goed als je 1.000-den bewoners wenst te bereiken. De regeling opent binnenkort voor 2021. Waardevolle ondersteuning om huiseigenaren te gaan helpen met het besparen van energie.

Lees meer op HeatPuls.nl

 

Reacties zijn gesloten.