in1? ESA? Free trials?

Herinner je je ons speciale project met ESA nog, genaamd in1? Inmiddels is de ontwikkeling hiervan in volle gang en de resultaten tot nu toe zijn... veelbelovend! 

We beseffen ons dat we nog niet veel hebben gedeeld over wat we met in1 eigenlijk aan het doen zijn. Toch heeft dit de aardobservatie community er niet van weerhouden om net zo enthousiast te worden als wij: de ‘free trials’ zijn pas net beschikbaar,  en we hebben nu al meer dan de helft van de 100 beschikbare plaatsen weggegeven. (Als je dit leest en je bent een EO-professional: er is misschien nog een plek beschikbaar...)

Wat doen we dan precies met ESA en in1? In principe zijn we een AI-platform aan het ontwikkelen dat satellietdata verbetert. Ten eerste kunnen gebruikers van in1 op magische wijze hun reguliere resolutie data omzetten in 'super-resolutie' data. Klinkt cool, toch? in1's innovatieve beeldverwerking in combinatie met de kracht van kunstmatige intelligentie biedt hoge-resolutie data tegen een zeer toegankelijke prijs, en snel. Dit verlaagt niet alleen de kosten voor het verkrijgen van hoogwaardige data, maar ook de tijds- en toegankelijkheidsbarrières worden weggenomen. En ja, er is nog meer. Want ten tweede kunnen in1 gebruikers met één druk op de knop de nevel (waas) uit hun satellietbeelden verwijderen. 

Wil je graag meer te weten komen over hoe dit werkt? Kijk dan snel op onze vernieuwde website op in.ai.

Reacties zijn gesloten.