AI Webinar: help assets slimmer te managen

Vorige week hadden wij de eer een AI-webinar te presenteren met  Innovation Quarter.. Zij organiseren deze sinds ze een aantal uitdagingen ontdekten bij het toepassen van artificial intelligence (AI) in ‘real-life business’. Jacqueline Schardijn (Innovation Quarter), Jules Oudmans (UReason) en Otto Fabius (Sobolt) legden uit hoe AI van waarde kan zijn bij het managen van assets en processen. Ben jij een asset manager of innovation lead en de webinar gemist? Je kunt de opname terugkijken.

Belangrijkste inzichten

Een combinatie van mens & machine is vaak het sterkst. Kort gezegd kan AI jouw organisatie helpen met effectiever asset management:

  1. Onderhoudskosten verlagen
  2. Beschikbaarheid verhogen
  3. Minder routinewerk: tijd voor kennis
  4. Experts ondersteunen

Opschalen?

De meeste AI-oplossingen ontstaan op een R&D- of innovatie-afdeling. Wil je deze oplossing laten groeien tot een geavanceerde versie die écht waarde toevoegt aan jouw business? Dan is het cruciaal dat de data en AI-modellen gemakkelijk kunnen integreren, delen en vervangen. Bereid je voor op opschalen. Er is goede software beschikbaar om daarbij te helpen. Wij zijn klaar om AI-modellen in productie te nemen! Jij ook?

Stof tot nadenken

Ontdek wat AI kan betekenen voor assets, processen en collega’s: 

  • Is er binnen de organisatie veel hoge kwaliteit data én de kennis om ermee te werken? 
  • Welke routinematige processen kunnen weggenomen worden om tijd te maken voor de (minder saaie) kernwerkzaamheden?
  • Hoe kan AI collega’s ondersteunen in het beoordelen van grote hoeveelheden data? Welke informatie is het meest relevant?

Verder sparren over bovenstaande vragen? Neem contact met Otto via: o.fabius@sobolt.com.

 

 

Reacties zijn gesloten.