Rijkswaterstaat – de grootste assetmanager van Nederland – innoveert

Rijkswaterstaat - de grootste assetmanager van Nederland - innoveert 

 

Rijkswaterstaat maakt de overstap naar het 'asset management van de toekomst' met behulp van onze Artificial Intelligence bruginspectie tool! Ons deeplearning AI-model is in samenwerking met brug experts gedefinieerd en maakt in combinatie met camerabeelden van drones slimmere, nauwkeurigere en efficiëntere bruginspecties mogelijk. 

Verouderende bruginfrastructuur heeft een sterke behoefte aan frequente en grondige inspecties. Traditionele inspecties zijn kostbaar, tijdrovend en hebben een stevige impact op de omgeving. Daarom maakt Rijkswaterstaat nu gebruik van onze minder ingrijpende geautomatiseerde inspectietools. Het resultaat? Het ultieme recept voor snelle, objectieve en efficiënte bruginspecties. Bekijk de video hieronder! 

Voor vragen over onze bruginspecties en rapportage technologie kunt u contact opnemen met Jessica: j.immelman@sobolt.com. 

 

Comments are closed.