HeatPuls Pilot in Groningen komt eraan

HeatPuls Pilot in Groningen komt eraan

Deze winter gaat het een stukje warmer worden in het Noorden van Nederland. In samenwerking met de gemeente Groningen, Enpuls en Groningen Woont Slim voorziet Sobolt 500 huishoudens van een warmtescan. Daarbij wordt er op maat gesneden isolatie-advies gegeven. Met als uiteindelijke doel om de energietransitie te versnellen met zo min mogelijk overlast en kosten voor de bewoners zelf.

Voor de gemeente Groningen is het (beter) isoleren van woningen een cruciale stap binnen ze energietransitie. Het is een van de meest rendabele en laagdrempelige investeringen voor woningeigenaren. Daarnaast geniet je zelf vaak van een comfortabeler binnenklimaat én kan er tot wel honderden euro’s per huishouden bespaard worden.

voorbeeld van thermografische analyse door onze HeatBrain™ software

Sobolt heeft een model ontwikkeld dat thermografische beelden analyseert en een isolatie-advies op maat genereert. Door gebruik van dit model worden kosten sterk verlaagd tot wel 70%. Met dit advies krijgt de bewoner direct inzicht in de mogelijkheid van isolatie van de woning.

Wat wij kunnen betekenen voor jouw gemeente? Klik hier voor meer info of  stuur een mailtje naar Jasmine Tusveld (j.tusveld@sobolt.com).

Comments are closed.