Het Europese Parlement ontvangt AI-bedrijven in Brussel

Het Europese Parlement ontvangt AI-bedrijven in Brussel

 

Collega Otto vertegenwoordigde vandaag Sobolt op de AI and Innovation summit bij het Europees Parlement in Brussel. Het doel van de top was om te begrijpen hoe de beste omstandigheden kunnen worden gecreëerd die nodig zijn om Europese AI ondernemingen te kunnen laten excelleren. Net als de andere aanwezige AI-deskundigen presenteerde Otto ons bedrijf en de juridische, regelgevende en politieke uitdagingen waar we worden geconfronteerd. Dit leidde tot interessante discussies met parlementsleden, beleidsmakers, investeerders en relevante leiders uit de sector.

Nu de EU zich voorbereidt op een toekomst waarin AI overal aanwezig is, dient het beleid en de regelgeving in het snel groeiende AI speelveld erop gericht te zijn om ervoor te zorgen dat het de kernwaarden van Europa blijft waarborgen. Wij zijn het ermee eens dat de toekomst van AI in Europa mensgericht is - het dient professionals te helpen bij het uitvoeren van hun werk en het bereiken van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Wat vind jij ervan? Volg ons op LinkedIn of Twitter en laat het ons weten!

 

Comments are closed.