Lancering van dé AI-assistent voor bruginspectie

Lancering van dé AI-assistent voor bruginspectie

Tijdens de Landelijke Drone en Datadag op 5 november lanceren wij de grensverleggende AI-assistent voor bruginspectie. De toepassing biedt inspecteurs de mogelijkheid om bruggen eenvoudiger te inspecteren én om aanwezige defecten te beoordelen.

De door Sobolt en Movares ontwikkelde tool is een uitbreiding op de bestaande QuickBridgeScan (QBS). Naast de huidige scan- en rapportagemogelijkheid kunnen inspecteurs en asset-managers de bruginspecties nu beheren via een online database. De integratie met een deep learning model biedt daarbij een fantastische nieuwe kans voor het veilig en nauwkeurig inspecteren van bruggen.

Het resultaat? Een efficiëntere besteding van tijd en budget voor brugonderhoud. 


Benieuwd naar wat de tool voor jou kan betekenen? Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de twee workshops die onze experts zullen geven op de Drone en Datadag. In de eerste workshop gaan we in op de rol van AI en drones bij inspecties. Tijdens de tweede workshop onderzoeken we de invloed van drone scans op de veiligheid, de kosten en het milieu.

We kijken uit naar een dag vol innovatieve ontdekkingen - zien we je daar?

Voor vragen omtrent de bruginspecties of gerelateerde onderwerpen: neem contact op met Jessica Immelman via, j.immelman@sobolt.com; (+31)62 184 3653.

Comments are closed.