Maak nu deel uit van ons Horizon 2020 consortium: AI4UrbanGreen

Maak nu deel uit van ons Horizon 2020 consortium: AI4UrbanGreen

Hoe groen is de stad en waar bevindt dit zich? Hoe zit het met groene daken? En ook: Wat is de impact van aanwezig of afwezig groen op het klimaat en het welzijn van de bewoners? Het vinden van een antwoord van deze vragen is belangrijk om het verband tussen stedelijk groen en de leefbaarheid en klimaatbestendigheid van de stad te begrijpen. En om deze inzichten vervolgens op te nemen in het stedelijk ontwikkelplan, want wij zien graag actie!

Met AI4UrbanGreen beantwoorden wij de oproep van Horizon 2020: klimaatbestendige en koolstoof neutrale steden. Op dit moment zoeken wij 10-20 leden voor het consortium voor dit project. Wij kijken uit naar organisaties met expertise in klimaatonderzoek of stedelijk groen, maar ook naar, bijvoorbeeld, gemeenten die toegewijd zijn aan het klimaatbestendig maken van de bebouwde omgeving.

Doen jullie mee?

We hebben al verschillende datagedreven applicaties ontwikkeld in Nederland en zijn nu klaar om de grens over te gaan. Met behulp van onze geavanceerde AI-applicaties en jullie expertise kunnen wij samen een (nieuwe) innovatieve oplossing ontwikkelen. Hiermee kunnen we stadsbesturen helpen om groen op de juiste manier in te zetten. Doen jullie met ons mee?

Als je meer wilt weten of geïnteresseerd bent in deelname aan AI4UrbanGreen kun je contact opnemen met Sobolt collega Alexandra via a.lecka@sobolt.com

Meer groen in stedelijke planning door AI inzichten

Comments are closed.