Waarom kunstmatige intelligentie helpt bij bruginspecties

Waarom kunstmatige intelligentie helpt bij bruginspecties

Wat kan kunstmatige intelligentie betekenen voor bruginspecties? Hoe zit het met de relatie tussen inspecteur en computer?

Deze week zal onze collega Jasper van der Auweraert samen met onze partners Movares en Geozicht een workshop faciliteren op de Movares Bruggendag. Op deze dag tonen zij de laatste ontwikkelingen op het gebied van bruginspectie. Er wordt ingegaan op de discussie rondom de relatie tussen mens en machine én gesproken over de optimale samenwerking tussen professionals en AI technologie. De wereld van bruginspectie verandert!

Nieuwsgierig? Kom langs en deel je gedachten tijdens workshop 3: "Vervangen artificial intelligence en drones een inspecteur, ja of nee?"

Comments are closed.