Interview met onze UX designer Dennis Petri

Interview met onze top UX designer Dennis Petri

Dennis is als senior UX designer het Sobolt team komen versterken. 

Waarom wilde Sobolt Dennis zo graag in het team? "Als user experience designer verbind ik merken, zakelijke doelen en gebruikersbehoeften door het ontwerpen/begeleiden van heldere en intuïtieve digitale ervaringen van websites, applicaties & apps. Hierbij staan functionaliteit, innovatie en een goed concept altijd aan de basis. Sobolt maakt nu de transitie van puur tech-bedrijf naar een organisatie die end-to-end oplossingen levert. Mijn doel is dan ook om verrassend, attractief maar vooral relevant werk te maken...

Dennis Petri UX designer Sobolt

...En dat doe ik het liefst samen. Veel van mijn energie en inspiratie krijg ik dan ook van het lezen van boeken en het bezoeken van designconferenties als OFFF in Barcelona en DesignMatters in Kopenhagen. Misschien heb je mij daar  vorige week gezien?"

Wat spreekt jou écht aan binnen Sobolt? "De eagerness en ambitie om de beste te willen zijn en steeds te willen innoveren. Samen met de energie die hangt rond machine learning en AI, zorgt dit voor een goede vibe waar ik graag in werk. En dat heeft al een aantal mooie ontwikkelingen opgeleverd.  Maar dat zien jullie snel. Alvast checken wat ik eerder heb gemaakt?"

Comments are closed.