Ontmoet ons tijdens de Copernicus “Eyes on Earth” roadshow!

Ontmoet ons tijdens de Copernicus “Eyes on Earth” roadshow!

Volgende week, 24 en 25 september, vindt hier in Rotterdam de Copernicus “Eyes on Earth” roadshow plaats. Dit wordt een inspirerende en informatieve beurs over de mogelijkheden van aardobservatie data vanuit de ruimte. Het gebruik van deze data voor duurzame oplossingen = Sobolt. Daarom zijn wij hier natuurlijk bij aanwezig met onze eigen stand!

De “Eyes On Earth” roadshow gaat langs vijf Europese lidstaten om geïnteresseerden te enthousiasmeren over slim gebruik van aardobservatie data. Aardobservatie data biedt namelijk enorm veel kansen op diverse terreinen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het klimaat, luchtkwaliteit, beschikbaarheid van zoet water, slimme landbouw, financieel risicomanagement en management van infrastructuur?

Sobolt richt zich op het slim gebruik maken van deze data voor een duurzame toekomst. We ontmoeten je graag op onze stand om hierover verder in gesprek te raken!

Neem contact op met Daan (+31614930816) voor een kop koffie en gratis entree voor het event!

 

Meer informatie over het event vindt je via deze this link

 

Comments are closed.