CEMS Studenten winnen Award voor Natura.ai consultancy opdracht

CEMS Studenten winnen Award voor Natura.ai consultancy opdracht

Afgelopen vrijdag, streden 35 Erasmus Universiteit studenten van de CEMS Master International Management, bij het European Space Agency in Noordwijk om met het beste strategisch advies te komen voor ESA BIC ondernemers, waaronder Sobolt.

Ruim een ​​week lang heeft een groep van vijf studenten onderzoek gedaan naar Europese landen die de meeste potentie hebben voor een internationale uitrol van Sobolt’s natuurmonitoringsoplossing Natura.ai, nadat een succesvolle implementatie hiervan in Nederland heeft plaatsgevonden. Zij gaven ons daarbij advies hoe wij op een strategische manier een innovatieproject in een nieuwe markt kunnen starten.  

De studenten concludeerden dat Zweden de beste mogelijkheden biedt voor Sobolt. De resultaten van het onderzoek tonen aan dat Zweden de meest vriendelijke marktomgeving heeft om innovatieve projecten te verwelkomen en directe voordelen te bieden voor AI-oplossingen in vergelijking met andere Europese landen. We zijn enthousiast over deze bevindingen en gaan het gebruiken om onze vervolgstappen voor een internationale uitrol van Natura.ai te bepalen. 

De studenten hebben met hun voorstel voor Sobolt de ‘Best Presentation Award’ gewonnen! Gefeliciteerd!

Se dig i Sverige!

Sobolt’s AI Scientists Otto (left) and Danny (right) with CEMS students Krisztina, Julie, Kyle, Josef, and Thom.

Comments are closed.