Sobolt wint de Enpuls-uitdaging!

Sobolt wint de Enpuls-uitdaging!

 

Met de steun van Enpuls ontwikkelt Sobolt de komende periode Heatpuls. Heatpuls biedt slim isolatie-advies dat resulteert in lagere energierekeningen en comfortabeler leven. Deep learning (AI) wordt in de praktijk gebracht met expertise in thermografie, energie en isolatie. De komende tijd zoeken we naar innovatieve woningbouwcorporaties en een vooruitstrevende gemeente om onze oplossing de echte wereld te testen. De lancering van HeatPuls versie 1.0 staat voor het einde van 2019 op de agenda.

 

Met het Enpuls-programma biedt Sobolt snel, betaalbaar en grootschalig isolatie-advies aan bedrijven en gemeenten.

 

Sobolt heeft samen met het adviesbureau Nieman de eerste technische realisatie al in werking. Het algoritme kan automatisch warmtelekken in gebouwen herkennen. Maar er staan nog belangrijke vragen open: wie gebruikt deze tool straks en hoe? Zou het opnemen van isolatie-advies in de tool kunnen werken? Zal Heatpuls corporaties en gemeenten aanspreken? We ontvangen graag feedback!

 

Danny Hetharia en Jeroen van Zwieten van Sobolt nemen de Enpuls-prijs in ontvangst naast Paul Vosbeek en Wouter Biemans van QuinteQ

Comments are closed.