Sobolt en CycloMedia bundelen hun krachten

Sobolt en CycloMedia bundelen hun krachten

 

Vorige week lanceerden Sobolt en CycloMedia Solar Detect: een tool om overheden en netbeheerders te ondersteunen bij het creëren van proactief beleid en plannen voor een duurzame toekomst. Deze samenwerking is een nieuwe onderneming van beide bedrijven, waarbij Cyclomedia’s data van hoge kwaliteit gecombineerd wordt met de geavanceerde machine learning algoritmen van Sobolt. Met “deep learning modellen” identificeert Solar Detect automatisch 99% van alle zonne-installaties van luchtfoto’s. Naast dit complete overzicht berekent de tool ook de geschiktheid van elk dak en de potentiële stroomopwekking van de hele stad. Deze innovatieve analyse biedt nieuwe inzichten voor het bereiken van regionale en nationale klimaatdoelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten? Bekijk hier een voorbeeldrapport en begin vandaag nog aan je eigen Solar Detect-reis!

Comments are closed.