AI brug inspectie met Provincie, Movares en Geozicht

AI brug inspectie met Provincie, Movares en Geozicht

 

De Provincie Overijssel is nu klant en innovatiepartner. Sobolt, Movares en Geozicht werken aan een nieuwe, op AI gebaseerde tool, om bruggen mee te inspecteren. Het doel? Effectiever monitoren en voorspellen van onderhoud en renovatie noodzakelijkheden. Sobolt’s project manager Jasper van der Auweraert: “De sterkte ligt echt in het combineren van de expertise van alle partijen.” Movares levert de kennis en ervaring over het beheren van infrastructuur; Geozicht is expert in optische data verzameling met drones; Sobolt verschaft de kunstmatige intelligentie methoden die nodig zijn om deze beelden effectief te analyseren. De intensieve 8-weekse samenwerking leverde indrukwekkende resultaten die hier verder beschreven staan.

 

Leden van het Startup in Residence project kwamen wekelijks samen in Overijssel. Jasper van der Auweraert, op de foto de derde van rechts, vertegenwoordigde Sobolt‘s innovatie team

 

Comments are closed.