100 keer sneller na Paris Space Week

100 keer sneller na Paris Space Week

 

PSW gathers the world’s space tech ecosystem under one roof for 2 days. Onder de vleugels van een oude Concorde hadden we enerverende business meetings. Onder de romp gaven we een pitch. In de schaduw geworpen door Ariane raketten, gingen we op zoek naar nieuwe partnerships.

 

Op uitnodiging van ESA BIC Nord France, kregen we de kans om onderdeel te zijn van de Paris Space Week. Een spannend concept, dat een traditionele conferentie combineert met korte, waardevolle business meetings. In deze meetings, gingen we op zoek naar nieuwe partnerships om onze oplossingen naar een nieuw (schaal)niveau te tillen.

 

Met SSF zijn we van plan AI in aardobservatie (AO) naar het volgende niveau te brengen. Het samen bestormen van de Finse markt is een interessante mogelijkheid, die we de komende periode zullen verkennen. Geïnspireerd door Space Commerce Matters, zullen we op zoek naar corporate sponsorships voor onze klimaatgerelateerde oplossingen. Samen met SkyWin, het Waalse lucht- en ruimtevaartcluster, kijken we naar de toekomst van AI en AO in de Benelux.

 

Naast de meetings, gaf Danny dinsdag een praatje op het centrale podium. Hij nam de mensen op een korte reis door generatieve AI en hoe dit nieuwe perspectief kansen biedt voor aardobservatie, waaronder de potentie sommige processen, zoals atmosferische correctie, tot wel 100 keer (!) sneller te maken.

Neem contact op

 

 

Comments are closed.