Kom naar de AI Experience op de Infratech

Kom naar de AI Experience op de Infratech

Kunstmatige intelligentie, daar heb je vast van gehoord. Heb je je toen afgevraagd wat het jouw bedrijf kan bieden? Wij wel. Samen met BAM Infra hebben wij in kaart gebracht hoe het staat met de verduurzaming in Nederland door satellietbeelden te analyseren. AI helpt BAM en haar klanten zelfs bij het automatische herkennen van asfaltschades.

 

Er is heel veel mogelijk met AI en wij zijn ervan overtuigd dat het voor jou toegevoegde waarde gaat hebben. Schrijf je in voor de AI Experience sessie tijdens InfraTech 2019! We nemen je kort mee in de laatste mogelijkheden van AI binnen de infra. Samen gaan we op zoek naar passende AI uitdagingen.

Meer weten of aanmelden? Kijk dan hier.

 

Comments are closed.