Ben je klaar voor je nieuwe uitdaging?

Ben je klaar voor je nieuwe uitdaging?

   

“Hier mag ik pas na 5-7 jaar doen wat ik bij Sobolt deed,” - zegt een voormalig werknemer van Sobolt, die nu werkzaam is bij een groot consultancy bedrijf. En dat maakt Sobolt zo bijzonder - je mag en kan eigenlijk alles doen.

Je kan je eigen positie vorm geven, je kan zelf beslissen wat ideale jouw manier van werken is. Gisteren schreef je aan een winnend voorstel voor Europese financiering. Vandaag zit je in het vliegtuig, onderweg naar een conferentie in Helsinki en ben je aan het onderhandelen met een bestuurslid. Morgen lever je een project op en presenteer je dat voor alle kleine Nederlandse gemeenten.

Maar weet je wat het mooiste is? Je bevindt je tussen bijzondere mensen. Niet alleen zijn ze slim, maar misschien wel belangrijker, ze zijn hier met een reden. Ze geven om wat er gebeurt met de wereld en het feit dat de verduurzaming te langzaam gaat. Zij creëren oplossingen om deze duurzaamheids problemen op te lossen en leveren daarmee echte waarde.

We vragen maar drie dingen van je: intelligentie, passie en initiatief. De rest leer je vanzelf. Stuur ons een bericht of kom langs voor koffie. Wij wachten op JOU!

 

 

Comments are closed.