Sobolt verkent nieuw tijdperk van remote sensing

Sobolt verkent nieuw tijdperk van remote sensing

Hoeveel containers zijn er dit jaar door jouw haven vervoerd? Gaat de projectontwikkeling volgens plan? In de wereld van vandaag hebben we niet de luxe om te wachten tot deze inspecties handmatig worden uitgevoerd. We hebben snel betrouwbare antwoorden nodig. Deze levert Sobolt vanaf vandaag!

Wij hebben een nieuwe tool gelanceerd die de remote sensing wereld zal opschudden. Met kunstmatige intelligentie en grote hoeveelheden satellietdata maakt Change Catcher een model, dat veranderingen in een omgeving kan detecteren.

Het nieuwe aan deze service is de mogelijkheid voor geïnteresseerde partijen om specifieke veranderingen te kunnen selecteren, relevant voor hun specifieke geval. Dit zijn bijvoorbeeld veranderingen in ecosystemen, op landbouwgronden, infrastructuur of in stedelijke gebieden. Wanneer deze veranderingen worden geselecteerd, gaat Change Catcher op zoek naar deze veranderingen in een enorme verzameling aan data van satellietbeelden. Aan de hand hiervan worden de veranderingen op een kaart geplaatst en wordt zo een verzameling van gevallen gepresenteerd die aansluit op de interesse van de gebruiker.

     

Change Catcher kan iets toevoegen aan gemeenten die de ontwikkeling van hun stad willen bijhouden, voor ie bij willen houden hoe hun project verloopt. De tool is ook aantrekkelijk voor wetshandhaving instanties, , aangezien het kan helpen in het voorkomen van milieudelicten, inclusief ontbossing en illegale dump.

 

Comments are closed.