Top drie bedrijven op de Intersolar Europe Exhibition. Of hebben we jou gemist?

Top drie bedrijven op de Intersolar Europe Exhibition. Of hebben we jou gemist?

Afgelopen week heeft Sobolt deelgenomen aan InterSolar Europe - ‘s werelds grootste expositie voor zonne-industrie. Met de volgende drie bedrijven zijn interessante en veelbelovende contacten gelegd:

1. Coneva – een high-tech berdrijf, dochteronderneming van SMA Solar technology, dat zich richt op digitale oplossingen gebaseerd op een platform - genaamd EnnexOS - en het leveren van uitgebreide service aan verscheidene bedrijven binnen de energiesector. Geven Sobolts oplossingen nieuwe inzichten aan Coneva’s klanten en zal Coneva gaan samenwerken met Sobolt op de Duitse markt?

2. PV Complete – Ontwikkelaar van software voor het ontwerpen van PV installaties, zodat een schatting gedaan kan worden gemaakt van schaduwvorming en energie productie. Kunnen wij de klanten een nog betere service geven als we onze krachten bundelen en sommige van de berekeningen automatiseren?

3. Renerco plan consult – een consultancy bedrijf dat naast een uitgebreid scala aan services kort geleden is gestart met het werven en analyseren van informatie over PV installaties met behulp van drones. Met de door drones verkregen data van Renerco plan consult en de expertise van Sobolt een goede kans voor succesvolle samenwerking.

Wij streven ernaar nieuwe projecten te ontwikkelen in samenwerking met bovengenoemde bedrijven en andere toekomstige partners die wij hebben ontmoet op de expositie in de nabije toekomst.
Denk jij dat wij samen een nog interessanter project kunnen ontwikkelen? Neem contact met ons op via info@sobolt.com. Samen zetten we een stap verder richting een toekomst vol duurzame energie.

Comments are closed.