Sobolt voltooid PV detectie pilot in Londen

Sobolt voltooid PV detectie pilot in Londen

Sobolt heeft succesvol de SolarSearch oplossing gebruikt om geïnstalleerde zonnepanelen in centraal Londen te herkennen. In samenwerking met de Greater London Authority (GLA) - het regionale bestuursorgaan van Londen in de VN - heeft Sobolt SolarSearch ingezet voor automatische zonnepanelen herkenning vanuit de lucht.

Het pilotproject richtte zich op het analyseren van London’s Central Activities Zone. Het dichtbebouwde centrum van Londen, met daarin de grootste toeristische attracties en het historische en financiële hart van Londen. De resultaten zijn veelbelovend, SolarSearch heeft 50% meer zonnepanelen geïdentificeerd dan geregistreerd door de Feed-in-Tariff data in UK, die wordt geleverd door OfGem.

Waar bevinden de zonnepanelen zich? Dat is de vraag die wordt beantwoord door het in kaart brengen van de resultaten van Sobolts geautomatiseerde analyse. Gebouwen met zonnepanelen zijn groen, gebouwen zonder zonnepanelen rood. De linker afbeelding laat de resultaten in het South Bank district zien. Rechts is een zoom-in van de witte rechthoek.

Comments are closed.