Eerste delivery dag!

 Eerste delivery dag!

 

Over de dag

Op 2 en 3 november had Sobolt de eerste delivery day, waarin een casus voor het Sprookjesbos werd uitgewerkt. Twee teams hebben zich in het zweet en gaven als afsluiting een goede presentatie for the expert/klanten jury. Sprookjesbos was de klant op onze eerste delivery day.

 

De vraag

Sprookjesbos is een van de oudste themaparken in Europa. Deze leuke klant had de volgende vraag:

Waar, hoe, welke en wanneer moeten we zonnepanelen plaatsen om het eerste energieneutrale themapark van Nederland te worden? Welke daken zijn geschikt?

Betrek leveranciers en het prijsmechanisme erbij en maak een plan. We willen graag een compleet advies. Dit advies moet in ieder geval een plan bevatten. De nummers, prijzen en materialen kunnen veranderen tijdens het proces. Misschien hebben jullie tijd om een model, een interface of een spel te maken dat wij kunnen gebruiken? Denk na over de bezoekers (de ouders en kinderen) in het Sprookjesbos en denk na over hun toekomst. Hoe kunnen wij hen inspireren zelf ook betrokken te raken bij duurzame oplossingen?

 

De producten

Binnen 24 uur hadden de twee teams de volgende zaken uitgewerkt:

  • Compleet 3D model van het park met potentie voor zonnepanelen
  • Een uitgebreide analyse voor elk gebouw
  • Een raadgevende presentatie met 20 creatieve ideeën om bezoekers te betrekken
  • Bètaversie van een interactief Energie-spel: tot 10 levels

Geïnteresseerd?

Als ‘high tech’ bedrijf heeft Sobolt de luxe te beschikken over een team inzetbaar op verschillende gebieden. Heb je een vraag waar je graag antwoord op wil? Of ben je direct geïnteresseerd in een prototype of web applicatie?

 

Kijk rond op de site of neem contact op!

Comments are closed.